Veelgestelde vragen

Waarom maak ik gebruik van een pedicure?

De redenen om een pedicure te bezoeken zijn uiteenlopend. Blessures of een zwangerschap kunnen het u moeilijk maken uw eigen voeten goed te verzorgen. Eeltgroei, likdoorns of ingroeiende teennagels zijn lastig of pijnlijk. Een professionele en hygiënische behandeling maakt uw voeten weer gezond. Ook zonder medische noodzaak, is een pedicurebehandeling een ontspannende manier om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen. Met gel-nagels en een french pedicure geeft u uw voeten bovendien een extra verzorgde uitstraling.

Ik heb last van een ingroeiende nagel. Kan dat verholpen worden?

Wanneer een nagel ingroeit door verkeerd knippen of door een andere oorzaak, kan ik een op maat gemaakte nagelbeugel bij u plaatsen. Met deze techniek kan een langdurig, soms blijvend resultaat worden bereikt.

Ik heb beschadigde nagels die er niet mooi meer uitzien. Is er een oplossing?

Heeft u last van schimmelnagels, dan kan ik deze prachtig repareren met gel. Zo kunt u ook bij mij terecht voor gescheurde nagels of ontbrekende nagelhoeken die dreigen in te groeien. Ik kan uw voeten weer een verzorgde uitstraling geven. Wie weet draagt u daarmee weer met plezier uw slippers of open schoenen.

Vanaf welke leeftijd kan ik gebruik maken van een pedicure?

In de praktijk maken vooral volwassenen gebruik van een pedicure, maar ook tieners kunnen door omstandigheden al last hebben van ingroeiende nages, likdoorns of eelt.

Is een behandeling pijnlijk?

In principe doet de behandeling geen pijn. Ik werk heel zorgvuldig en alles gaat altijd in overleg.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een basisbehandeling duurt maximaal 45 minuten. Komt u slechts voor het weghalen van een likdoorn, dan duurt de behandeling korter. In het overzicht van mijn behandelingen vindt u hierover meer informatie.

Hoe kan ik betalen?

U kunt uw betaling ter plekke voldoen via uw mobiele internetbankieren-app óf contant betalen. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

Ik heb een afspraak gemaakt, maar kan deze niet nakomen. Wat moet ik doen?

U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren kostenloos annuleren of verzetten. In andere gevallen wordt de door u gemaakte afspraak en de daarmee gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Kan ik vrij parkeren?

Er is voldoende vrije parkeerruimte in mijn straat of in de directe omgeving daarvan.

Is een behandeling aan huis mogelijk?

Helaas is dat via mijn praktijk niet mogelijk. Ik behandel alleen cliënten in mijn praktijkruimte op de eerste etage van mijn woning. Zoekt u een pedicure die bij u aan huis komt, dan adviseer ik u via ProVoet op zoek te gaan naar een ambulant pedicure.